Het Pand

‘Spectaculair pand bestaande uit een voor- en een achterhuis verdeeld over 5 woonlagen. De combinatie van karakteristieke, historische elementen met nieuwe, rijke en natuurlijke materialen geven de residence een unieke en sfeervolle uitstraling’

Het indrukwekkende pand van maar liefst 394 m² woonoppervlakte bestaat uit een voorhuis en achterhuis en is verdeeld over 5 woonlagen. De woning beschikt over een fantastische privétuin van circa 133 m² op het zuiden gelegen. Met mooi weer is dit een heerlijk verlengstuk van de woning. Daarnaast is er een inpandige patio van 8,10 m².

Arrow fullscreen

In 2018 is de zeer ingrijpende verbouwing en grondige renovatie afgerond met een verbluffend eindresultaat. Er is een ideale indeling gecreëerd en alle ruimtes zijn met bijzonder veel smaak en oog voor detail gerealiseerd.

Keuken

Het schitterende woonhuis is van alle denkbare luxe en comfort voorzien, historische elementen zijn in ere hersteld en in combinatie met nieuwe, rijke en natuurlijke materialen is een ware droomplek gecreëerd.

Arrow fullscreen