Locatie

‘Wonen op een unieke en prachtige plek aan de Keizersgracht in de karakteristieke Spiegelbuurt.’

Met mooi weer zullen hier diverse bootjes passeren en ’s winters is het duimen geblazen dat er weer geschaatst kan worden. Het unieke uitzicht over de gracht zal hier nooit vervelen.

De locatie is centraal Amsterdam, vanaf hier is eigenlijk alles onder handbereik. Het Museumkwartier, hét culturele hart van Amsterdam, bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het grachtenpand.

Arrow fullscreen

Locaties

Musea

Vooraanstaande musea als het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, van Gogh Museum, het Moco Museum bevinden zich hier. Het Koninklijk Concertgebouw aan het Museumplein verzorgt prachtige, klassieke concerten. Voor kunst en cultuurliefhebbers is hier altijd wat nieuws te zien of te ontdekken.

Sport en ontspanning

Voor sport en ontspanning is er het prachtige Vondelpark, in de nabije omgeving van de residentie. Een heerlijke wandeling langs de grachten zal elke keer zorgen voor nieuwe ontdekkingen.

Kwaliteitsrestaurants

Er is een ruim aanbod aan kwaliteitsrestaurants in de nabije omgeving van de Residences: Rijks*, Spectrum (voormalig Librije’s Zusje), Ron Gastrobar Oriental, Blue Spoon, Cecconi’s en Lotti’s.

Winkelen

Winkelen kan onder andere in de Leidsestraat, Kalverstraat, 9 straatjes, Utrechtsestraat, de Bijenkorf aan de Dam of overige winkelstraten van Amsterdam.

Bereikbaarheid (OV/auto)

Het grachtenpand is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Tramlijneno.a.: 1, 2, 12 en 19
MetrohaltesRokin en Vijzelgracht in de nabije omgeving.
NS StationAmsterdam Centraal is goed bereikbaar.
Met de autoGoed bereikbaar vanaf de ringweg A10 (S100/S101).